Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΜΑΣ!


Το Σάββατο 16/12 θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μια χρονιά το χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου μας. Όλες οι τάξεις βρίσκονται σε ρυθμούς κατασκευών και προετοιμασίας, καθώς το παζάρι δεν αποτελεί μόνο ένα γεγονός πώλησης αντικειμένων, αλλά συνδυάζει ταυτόχρονα τη μουσική, τον χορό, τη λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα και τη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους.

Ωστόσο πρωταρχικό μέλημα όλων μας αποτελεί -και πρέπει να αποτελεί -η αγάπη, η φιλανθρωπία και η συμπαράσταση σε όσους υποφέρουν ακόμη και αυτές τις γιορτινές μέρες. Το ελπιδοφόρο μήνυμα της Γέννησης του Χριστού μας ας ζεστάνει τις καρδιές όλων μας και ας μας θυμίσει πως βοηθώντας ο ένας τον άλλον αυτός ο κόσμος μπορεί να γίνει ανθρωπινότερος και καλύτερος.
Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό του σχολείου μας Α.Π.Ε.Λ. με σκοπό να αποδωθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τα τριτάκια μας με μεγάλο ενθουσιασμό έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες κάρτες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ευχετήριες κάρτες, δωράκι στα αγαπημένα σας πρόσωπα! Για την κατασκευή τους χρησιμοποιήθηκαν απλά υλικά όπως οι χρυσόσκονες, το ποτ-πουρί και οι κορδέλες!